Noviny Koruna Vysočiny s turistickými tipy na podzim až jaro vyjdou v říjnu

cyklistaOd 1. srpna 2016 byla zahájena obsahová příprava 2. vydání Turistických novin Koruna Vysočiny

Vydání zahrne časovým rozsahem období mezi podzimem 2016 a jarem 2017, samozřejmě se zvláštním důrazem na zimní sezónu. Vyjití a distribuce se předpokládá od konce října 2016.

Zimní Turistické noviny v klasickém novinovém formátu budou opětovně rozčleněny do 16 stran. Část obsahu bude vyčleněna samostatným prezentacím jednotlivých regionů destinace a jejich unikátní turistické nabídce pro
„mimosezónní" období. Obsah bude ovšem více orientován důrazem na tematickou nabídku celé destinace. V první řadě to bude přehled příležitostí k zimním sportům na sněhu a ledu. Speciální strany věnované tipům pro rodiny s dětmi zejména v situaci, kdy není sníh, nebo kulturní a společenské nabídce v období jako jsou Vánoční koncerty, masopustní veselice, adventní trhy apod. Nebude chybět přehledný kalendář akcí. A v neposlední řadě i tipy na očekávané turistické novinky roku 2017.

Svůj prostor zde dostanou opět i partneři z podnikatelské sféry k prezentaci své nabídky služeb a zážitků. Tento prostor
je pro členy spolku Koruna Vysočiny zdarma, pro ostatní zájemce je zpoplatněn formou možnosti objednání inzerce.

Turistické noviny v tištěné podobě budou distribuovány zdarma prostřednictvím sítě informačních center, recepcí ubytovacích zařízení a u dalších partnerů v celém regionu destinace i v jejím blízkém okolí ve směru do kraje Jihomoravského i Pardubického, a dále do metropolitních měst. Zároveň budou k dispozici v elektronické podobě ke stažení ve formátu pdf na portálech zapojených měst.

Tipy na naplnění a doplnění obsahové stránky Turistických novin je možné zasílat na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .
Se zájmem o inzertní plochu je možné se obracet na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Uzávěrka vydání je do 20. 9. 2016.

image004

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.