Po patnácté a zase to bylo skvělé

IMG 6647Patnáctý ročník Fajtfestu je minulostí. Přinesl čtyři dny skvělé zábavy se skvělou tvrdou muzikou. Od středy až do soboty bylo z čeho vybírat. Ve středu večer se představily domácí legendy, kdy především skupina Cocotte Minute předvedla skvělou show.

Ve čtvrtek se začínalo už po obědě a kapela střídala kapelu. První vrchol přišel v podání německých Samurai Pizza Cats. Po nich ovládla Fajtův kopec americká Erra a po nich australská metalcorová kapela Alpha Wolf, která se zrodila v tajemné Tasmánii. Hlavní hvězdou čtvrtka byla bezesporu crossover thrashová legenda Agnostic Front.

Pátek ještě před obědem rozjely zábavu domácí a slovenské kapely. Prime time otevřeli šílení Japonci z kapely Knosis, kteří předvedli neuvěřitelnou show. Pak přišly na řadu americké formace Harms Way a Tallah a před půlnocí britská legenda While She Sleeps a v publiku to vřelo.

Sobota, poslední den festivalu, přinesla opět velký náklad skvělé muziky. Večerní program patřil tentokrát britské metalcorové sestavě Ithaca, a také hardcorovým Francouzům Black Bomb A a chybět nemohly americké formace Unearth a Better Lovers.

A pak už se blížil konec a Fajtův kopec se ponořil do ticha pln očekávání příštího, už šestnáctého ročníku.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.