Překonej se a zdolej horu

IMG 9000V sobotu 17. srpna pořádá parta sportovních nadšenců již šestým rokem Měřínský Kros s podtitulem opravdový přespolní běh. Jedná se o závod, kde na účastníky kromě krás Vysočiny čeká také 13 kilometrů a 1 hora. Letos jsme přidali také 8 kilometrovou trať pro začínající běžce. Trasa provede běžce přes pole, luka i lesy až na vrchol Dědkovské hory, odkud přeběhnou sjezdovku a stočí se kolem osvěžujících rybníčků zpět do Měřína.

Začátek registrace připadá na 12:00 a uskuteční se na hřišti za ZŠ Měřín, start je ve 14:00 tamtéž.

Zveme všechny měřínské běžce, kteří budou stejně jako loni hodnoceni ve speciální měřínské kategorii a pro něž jsou připraveny hodnotné ceny na 13 kilometrové trase.

Ve 14:05 začne Junior Kros, dětský překážkový běh, který je pro všechny děti ve věku 5 až 13 let a je zdarma. Tak neváhejte přivést i své ratolesti. Kolem 15. hodiny budeme očekávat nejrychlejší běžce. Po celou dobu bude na hřišti k dispozici skákací hrad pro děti a občerstvení. Více informací, registrace a startovní listina je na www.beh.merin.info

Kromě přespolního běhu pro dospělé a dětského překážkového běhu se na stejném místě uskuteční tradiční Večerní volejbalový turnaj, ten začne v 16:30. Turnaj vyvrcholí finálovým zápasem o půlnoci. Velmi kvalitní týmy z daleka i blízka zde poměří síly v turnaji smíšených šestic. Tento formát nabízí atraktivní podívanou pro všechny sportovní fanoušky!

Časový harmonogram akce se může lišit vzhledem k aktuální situaci, počasí či jiné nepředvídatelné události. Aktuální info na webu www.beh.merin.info a v hlášení místního rozhlasu před turnajem.

Ať jsou Tvé motivace jakékoliv. Zkus si Dědkovskou. Mákni si!

Za věcné ceny děkujeme Alpě, XTLINE a MERSTAV!

Na setkání na hřišti, na diváky a na běžce se těší, Jaroslav Pazdera, Lukáš Mužátko, Marian Kosour

2024-06-30 -_Článek_před_závodem-2

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.