Město koupilo opakovaně použitelné kelímky

Demlova copyMěsto Velké Meziříčí nakoupilo lavičky z recyklovaných plastů, kontejnery na bioodpad a opakovaně použitelné kelímky i s přenosnými myčkami.

 

 

kelímekMěsto získalo stotisícovou dotaci z Fondu Vysočiny – z programu Odpady a oběhové hospodářství 2023. Za získané peníze nakoupilo lavičky z recyklovaných plastů pro Sportoviště VM, které jsou umístěny v Kunšovci, na ulici Nová u hřiště a na ulici Karla Pánka, dále 10 kusů kontejnerů na bioodpady, které Technické služby VM rozmístily v ulicích Demlova, Gen. Jaroše 45, Gen. Jaroše 7, Františkov, U Světlé, Nad Kunšovcem, Nad Sýpkami, Pionýrská 11, Pionýrská (U Elišky) a na Školní k bytovkám.

To nejdůležitější, co se však podařilo v rámci dotace pořídit, jsou opakovaně použitelné kelímky i s přenosnými myčkami k tomu, které budou užívány na městských kulturních akcích ať už na náměstí během kulturního léta nebo v budoucnu v synagoze, případně jinde ve městě nebo místních částech při pořádání kulturních a sportovních akcí.

-zf-

Image copy_copy_copy_copy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.