Zážitkový park v Březové zve na den otevřených dveří

fotografie copyHistoricky první den otevřených dveří v Outdoor resortu Březová, největším zážitkovém parku na Vysočině, se koná v sobotu 13. 5. Celý areál v posledních letech prošel obrovskými změnami a nyní se poprvé otevře veřejnosti v novém!

Na tuto akci se chystají převážně rodiče táborníků s rodinami, kteří na Březovou během léta vyrazí a také pedagogové vybírající pobyty pro své třídy.

Den otevřených dveří začíná v 9:00 a končí v 16:00, pro děti i dospělé jsou přichystány rozmanité zážitkové aktivity včetně lanového centra, free fallu, bungee trampolín, koní, ale i ukázky z příprav táborů (možnost vyzkoušet a prohlédnout si táborové zázemí a vybavení a setkat se s vedoucími letních táborů).

Rádi na této akci přivítáme i vás! V případě jakýchkoli dotazů se obraťte na e-mail niki@istan­.cz nebo tel. 777 783 875, více informací také naleznete na webových stránkách střediska ZDE.

V případě, že vás akce zaujme a budete se chtít (třeba i s rodinou) dostavit, kontaktujte nás, prosíme, předem na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s počtem osob, které s vámi dorazí tak, abychom s vámi počítali při přípravě identifikačního označení. Jelikož je tato akce již zcela obsazena a zbývají místa pouze pro zástupce médií, budeme rádi, když se ozvete co nejdříve.

Děkujeme a budeme se těšit na Březové!

Za tým STAN Nikola Slezáčková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.