Silnice z Velkého Meziříčí do Ořechova bude měsíc zavřená

P1880579Jak jsme již informovali, silnice kolem Velkého Meziříčí poškozené při modernizaci D1 opraví Ředitelství silnic a dálnic ČR během prázdnin. Už příští týden, 1. srpna, se bude pokračovat opravou silnice v úseku od kruháče na Karlově až do Ořechova.

Opravovat se začne od Ořechova směrem na Velké Meziříčí, a to tak že od 1. do 7. srpna bude uzavřena silnice z Ořechova do Březejce, od 8. 8. se přidá úsek do Dolních Radslavic a od 23. srpna úsek až ke kruháči na Karlově. Hotovo by mělo být do 4. září.

Objížďka bude vedena z Velkého Meziříčí přes Jabloňov, Rudu a Osovou Bítýšku do Ořechova.

„Jsme rádi, že ŘSD silnice opraví, přestože požadavek na uzavírky přišel na poslední chvíli. Snažíme se postup prací sladit s naší uzavírkou ulice Nad Gymnáziem tak, aby se lidé vždy nějakou cestou dostali na Fajťák," uvedl před časem místostarosta Martin Kaman. Dosud řidiči jezdí přes Lhotky, od srpna se objížďka nasměruje přes Martinice.

Upozornění pro vlastníky nemovitostí v uzavřených úsecích
Stavba musí umožnit přístup k nemovitostem, nicméně příjezd autem obecně možný nebude. V nezbytných případech a za podmínky, že to umožní aktuální průběh prací, lze přejezd přes staveniště domluvit se stavební firmou.
Zástupce stavební firmy
Ing. Tomáš Sedlák, tel.: 602 764 526, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

-pch-

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.