Znáte ve Velkém Meziříčí neziskovky, kterým chybí peníze? Můžete jim pomoct!

banknotes-82948 1280Znáte ve Velkém Meziříčí neziskovou organizaci nebo projekt, kterému chybí peníze a zasloužil by si podporu? Nyní mu můžete pomoci. Nominujte ho do soutěže „Energie ze sousedství“, kterou v březnu spustila společnost ARMEX ENERGY, mající ve městě pobočku. Projekt může nominovat kdokoliv až do 31. 3. 2017.

Dodavatel energií, který ve Velkém Meziříčí nedávno otevřel pobočku, věnuje nejzajímavějšímu neziskovému projektu ve městě 10.000 Kč. „Naší snahou je podporovat život lidí ve městech, ve kterých máme kamenné pobočky. Velké Meziříčí je tak další z 27 měst, ve kterých jsme projekt Energie ze sousedství spustili. Těšíme se na zajímavé organizace a jejich aktivity i neziskové projekty jednotlivců,“ uvedl obchodní ředitel ARMEX ENERGY Jan Vávrovec.

Jak nominovat projekt?
Projekt můžete nominovat až do 31. 3. 2017. Stačí krátce projekt popsat a zaslat e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo přímo na pobočce ve Velkém Meziříčí v ulici Novosady 14. Popište také krátce, proč by měl být projekt nominován. Následně komise vybere 2 nejlepší projekty. O tom, který z nich nakonec vyhraje a získá peníze, budete moci rozhodnout hlasováním na pobočce ARMEX ENERGY ve Velkém Meziříčí.

TZ Armex Energy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.