V pivnici Na Lipnici se opět uskuteční turnaj v karetní hře "Prší"

card-game-1834640 1920V sobotu 4. března se bude v pivnici "Na Lipnici" (Sokolovská ulice ve VM) konat již IV. ročník soutěže v karetní hře "Prší". Tuto akci každoročně pořádají Lenka Marková a Stanislav Dočkal; je určena pouze zájemcům starším osmnácti let, a to mužům i ženám. Vítězi dosavadních ročníků jsou Michal Babák (VM), Olga Pivovarníková (Žďár n. S.) a Zdeněk Bobek (VM).


Turnaj bude organizován ve skupinách po čtyřech či více hráčích; systém bude uzpůsoben a konkretizován podle konečného počtu přihlášených účastníků. Při větším počtu zaregistrovaných soutěžících by se vyhlásily dva kvalifikační "turnusy" – jeden dopolední a druhý odpolední. Na uvedený společenský podnik je nutno přihlásit se závazně předem u Lenky Markové či Martina Bezděka na Lipnici, a to nejpozději do 1. března. Startovné je jednotné a činí 70 Kč; v této ceně je však automaticky zahrnuto občerstvení pro všechny, a sice klobása s hořčicí a chlebem plus další pochoutky. Začátek prezence pro hlavní soutěž je stanoven na 16 hodin, start pak na 17.00. Po zápisu účastníků a po jejich rozlosování do jednotlivých skupin budou vysvětlena pravidla, která budou mít klasickou, základní podobu – tzn., že na vyneseného pikového krále se nic nedobírá.
Předpokládaný konec turnaje by měl být asi ve 20–21 hodin. Na závěr bude provedeno vyhodnocení, v rámci něhož budou rozdány diplomy a věcné ceny od tradičně štědrých sponzorů. V průběhu trvání podniku je povolena konzumace piva, vína, kávy i veškerých nealko-nápojů.
Více informací na plakátech anebo přímo u pořadatelů.
Všichni zájemci jsou srdečně zváni k účasti.
-vp-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.