Světlá i gymnázium pořádají přijímačky nanečisto

pr 1Dnes, 13. ledna na Světlé a 1. února na gymnáziu proběhnou přijímačky nanečisto. Uchazeči o studium na velkomeziříčských středních školách si při nich mohou vyzkoušet testy z českého jazyka a literatury a z matematiky.

 

 

Na Světlé 13. ledna

Hotelová škola Světlá a Střední odborná škola řemesel Velké Meziříčí nabízí přijímačky nanečisto v rámci dnešního odpoledne otevřených dveří od 13 do 16 hodin. Na programu je také prohlídka školy, domova mládeže a pracoviště odborného výcviku. Krom toho žáci i jejich rodiče získají další informace o škole, podmínkách studia a vše další, co je zajímá. Rodiče současných žáků mohou také navštívit školu, neboť učitelé pro ně připravili informace o prospěchu, chování i absencích jejich dětí.

Na gymnáziu 1. února

Gymnázium Velké Meziříčí připravuje přijímačky nanečisto 1. února od 15 do 18 hodin. „Chceme usnadnit uchazečům o studium na naší škole přípravu na přijímací zkoušky,“ říká Aleš Trojánek, ředitel gymnázia. Vítáni jsou i rodiče, kteří se mohou v klubovně setkat se zástupci školy a případně již odevzdat přihlášky ke studiu. Na přijímačky nanečisto se není třeba předem přihlašovat a jsou zcela zdarma. Uchazeči si mají přinést tužku, propisku, pravítko a kružítko.

-mars-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.