Skupina Magma předala Kociánce v Březejci dar 10.000 korun

magma brezejc_webV pondělí 12. prosince předali Zdeněk Bouček s Jaroslavem Navrátilem za hudební skupinu MAGMA finanční dar středisku Kociánka v Březejci. Jednalo se o částku 10.000 korun z distribuce prvního CD kapely s názvem „Betonový hlavy“.

Byli jsme rádi, že se ještě našlo dostatek pamětníků z konce osmdesátých let, kteří si vzpomenuli na tehdejší tvorbu MAGMY. Kladná odezva na vydání prvního CD od různých věkových skupin posluchačů nás nasměrovala k přípravě dalšího projektu, na kterém v současnosti pracujeme. Ten by měl být hotový během nastávající zimy. Pracovní název druhého CD „Metallicon“ zahrnuje další výběr vlastních skladeb z původního repertoáru kapely z přelomu osmdesátých a devadesátých let. Snad se i tento hudební projekt bude líbit a donutí nás uvažovat i o živém vystoupení. Prodej CD bude podobně jako v prvním případě prostřednictvím prodejny Dárky Nedoma ve Velkém Meziříčí.

Jaroslav Navrátil, Zdeněk Bouček

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.