Projekty pomohou mladým získat praxi a dalším s návratem do práce

15271832 1228576787228110_2543970508855715271_oV dnešní projektové době, kdy se mnoho z nich zaměřuje na pomoc spoluobčanům, přichází Fond dalšího vzdělávání (FDV) s příležitostí, která je mezi podobnými projekty novinkou, a která nabízí možnost zúčastnit se stáží v reálném prostředí firem.

Nejedná se o žádné exkurze do firem, kde se stážista na pár chvil podívá pod ruce zaměstnance firmy, ale reálně se zapojí do firemního dění a získá, v dnešní době, tolik potřebnou praxi. Seznamte se s projekty Cesta pro mladé a Vzdělávání praxí.

Smyslem projektu Cesta pro mladé je propojit nadšené studenty a podnikatele, a Vzdělávání praxí se snaží pomoci nezaměstnaným, lidem na/po rodičovské dovolené či lidem nad 50 let, zvýšit úroveň jejich kvalifikace, prohloubit praktické dovednosti a odborné kompetence. Zapojené firmy z České republiky mohou do svého týmu získat nadějnou posilu, předat zkušenosti mladým talentům a mají šanci navázat spolupráci s člověkem, který má chuť se aktivně vzdělávat, a získat tak budoucího zaměstnance.

Více informací se dozvíte v příloze nebo na našich webech www.cestapromlade.cz a www.vzdelavanipraxi.cz.

Fond dalšího vzdělávání

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.