Házená: Spanilá jízda starších žákyň Ligou Vysočiny.

Hlavní foto_článku_copySezóna 2023/2024 se stala velmi úspěšnou pro starší žákyně TJ Sokol Velké Meziříčí. Po dobře odehraných přípravných turnajích v Olomouci, Ivančicích, Zubří i velmi kvalitních výkonech na Prague Handball Cupu a po historicky nejúspěšnějším umístění v Žákovské lize, přišla na řadu třešnička na dortu v podobě prvního místa v Lize Vysočiny 2023/2024. V posledním kole hraném 26. 5. 2024 v Havlíčkově Brodě si hráčky, trenérka i vedoucí družstva Pavel Rosický, který je nepostradatelnou součástí týmu, převzali zasloužené zlaté medaile a pohár pro vítěze.


Celý tým předváděl v podzimní i jarní části rychlou, kolektivní hru plnou pěkných akcí. Ze 40 zápasů máme na kontě 38 výher, 1 remízu a 1 prohru s úžasným skóre 879:446. Vendula Pospíšilová se stala nejlepší střelkyní soutěže se 185 brankami. Navíc se nám na jaře dařilo postupně zapojovat letošní mladší žákyně, které se v srpnu již zapojí do přípravy starších žákyň.

31. 5. – 2. 6. 2024 nás ještě čeká závěrečný turnaj ITS Cup v Kunovicích, který bude zároveň posledním pro hráčky ročníku 2009, které postoupí od nové sezony do družstva mladších dorostenek. Přejeme jim, aby pokračovaly ve stejně dobrých výkonech, vyhýbala se jim zranění a zůstaly stále tak skvělá parta.

Děkujeme tímto všem rodičům a fanouškům za podporu, kterou projevovali nepřetržitě celý rok a už teď se těšíme, co nám nová sezona přinese.

Sestava: Anežka Brychtová, Helena Králíková - Karolína Blaťáková, Adéla Derahová, Veronika Dvořáková, Barbora Fialová, Nikol Harčariková, Sára Juhošová, Elen Konečná, Denisa Krejčová, Beáta Michlíčková, Tereza Palátová, Anna Pospíšilová, Klára Pospíšilová, Vendula Pospíšilová.

Trenérka Radka Matušíková, vedoucí družstva Pavel Rosický.

IMG 20240526_142939

20240526 134816

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.