Deváťáci vyletěli z lavic základní školy

0 titi_P1111188_V čtvrtek 29. června se ve velkém sále Jupiter clubu rozloučili poslední letošní deváťáci ze základní školy Sokolovské. Úvodních slov se ujal ředitel školy Karel Kaštan, po něm popřál žákům úspěšné vkročení do další životní etapy starosta města Alexandros Kaminaras.

Obě třídy (9. A, 9. B) obdržely pamětní listy, knižní odměnu i ručně vyráběného ptáčka. Ptáčky každý rok tvoří osobně třídní učitelka 9. B Ivana Bíbrová. Žáci jej dostávají jako symbol nové životní etapy, kdy vyletí z lavic základní školy. Velké poděkování patří také třídním učitelkám letošní 9. A Marii Smutkové (třídní učitelka od 6. do 7. ročníku) a Radce Zedníčkové (třídní učitelka od 8. do 9. ročníku).

Po předání zmíněných drobností následovala úvodní prezentace z průběhu devíti společně strávených let, dále krátké vystoupení, taneční i divadelní. Třídy představení zakončily jednotlivými prezentacemi každého žáka a písní na rozloučenou.

Tina Kárníková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.