Trenér Barvíř odešel do Komety

441499284 966917288772953_9004732264019990455_n_copyMise Jaroslava Barvíře na trenérském postu u HHK Velké Meziříčí neměla dlouhého trvání. Po té, co se Kamil Pokorný stal hlavním trenérem brněnského celku, vzal si na pozici asistenta svého dlouholetého kolegu z Horácké Slavie Třebíč Jaroslava Barvíře.

„Děkujeme Jardovi za profesionálně odvedenou letní přípravu a přejeme mu hodně štěstí v první extraligové štaci!" uvedlo vedení klubu na webových stránkách HHH a dodalo: „Obsazení pozice hlavního trenéra "A" týmu intenzivně řešíme. Složení trenérského týmu zveřejníme po podpisu."

Přichází ovšem i pozitivní zprávy. Útočník Erik Meluzín se po rakouském angažmá vrací do velkomeziříčského dresu, v němž se představil již v minulé sezóně, kdy měl do Velkého Meziříčí vyřízeny střídavé starty z Dukly Jihlava.

Během pěti duelů za Velké Meziříčí ve II. lize Erik Meluzín vstřelil 3 branky a meziříčské příznivce zaujal jak rychlostí, tak kvalitní střelou. Následně ale angažmá v Jihlavě ukončil a vydal se za rakouským dobrodružstvím. V dresu UECR Huben v nižší rakouské soutěži se s 32 body (18+14) ve 23 zápasech stal nejproduktivnějším hráčem i nejlepším střelcem týmu. „Nyní se již Erik připravuje na novou sezónu v dresu Velkého Meziříčí, tentokrát jako stálý člen týmu," píše se na klubovém webu.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.