Nová mapa Koruny Vysočiny pro turisty a cyklisty jde do prodeje

MapaPrávě přichází do prodeje nová cyklomapa a turistická mapa Koruny Vysočiny v jednom. Je v měřítku 1:60 000, oboustranná a zahrnuje region od Brna až po Hlinsko. Stojí 100 Kč.

K zakoupení bude na informačních centrech a posléze i v knižní síti. „V našem turistickém informačním centru bychom ji měli mít zájemcům k dispozici snad již během tohoto týdne,“ uvedla Květoslava Hladíková, referentka kultury a cestovního ruchu velkomeziříčské radnice.

Mapa copyMapu pro turisty a současně i cyklisty vydala Koruna Vysočiny v nákladu dva tisíce kusů. Vedle Velkomeziříčska zahrnuje regiony Bítešsko, Bystřicko, Nedvědicko, Novoměstsko, Tišnovsko a Žďársko. Má stejný sklad a formát jako mapy SHOcart, neboť ve spolupráci s tímto vydavatelstvím byla realizována.

Díky připravovanému zavedení mapy i do knižní sítě, by se mapa měla dostat k zájemcům i mimo zdejší vysočinský region, do celé ČR i SR.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.