Rada Kraje Vysočina navštívila Velké Meziříčí

0 P1208028Dnes ve 14:00 zavítala na velkomeziříčskou radnici rada Kraje Vysočina za účelem jednání o společných projektech.

Hovořilo se například o postupu vstříc stavbě jihovýchodního obchvatu včetně jednání o výkupu pozemků, o zájmu města navázat úzkou spolupráci s krajskými školami v Meziříčí nejen v rámci každoročních tradičních akcí nebo o odpadovém hospodářství. Řeč přišla i na údržbu krajských komunikací, které se dotýkají každodenního cestování ve městě a jeho okolí.

Na samotný závěr starosta města Alexandros Kaminaras představil návrh nové sportovní haly, která by se měla v budoucnu nacházet za areálem hotelové školy.

Za město Velké Meziříčí se schůzky účastnilo vedení města ve složení Alexandros Kaminaras, Martin Kaman, dále radní Andrea Vašíčková, Libor Beneš, Josef Prokop, vedoucí investičního oddělení Antonín Šilhavý a tajemník městského úřadu Marek Švaříček.

Tina Kárníková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.