Město ocení práci jednotlivců, skupin i institucí

brana cena_mesta_2024Město Velké Meziříčí hodlá ocenit jednotlivce, skupiny nebo instituce za vynikající výkony, výraznou aktivitu a mimořádný počin, kterým přispěli k rozvoji, propagaci a posílení dobrého jména Velkého Meziříčí. První nominovaní převezmou cenu města na slavnostním večeru v Jupiter clubu letos na podzim.

Vyhlášení nominací a jejich předložení zastupitelům ke schválení náleží komisi pro udílení cen města. Jejím předsedou je starosta Alexandros Kaminaras a dalšími členy jsou Martin Kaman, Marie Ripperová, Josef Komínek a Tomáš Hrabálek. Nominace komise vybere z písemných návrhů, které lze podávat do 30. června 2024 na podatelnu městského úřadu. Pravidla pro udělování cen a formulář k podání návrhů najdete pod článkem.

Oceněny mohou být fyzické i právnické osoby s bydlištěm nebo sídlem ve Velkém Meziříčí, případně ve městě působí či působily, žily nebo se zde narodily. Cena města může být udělena též in memoriam.

Ocenění získají artefakt vzešlý z výtvarné soutěže a pamětní list. „Do soutěže se sešly dva návrhy artefaktu. Jeden z nich komise vybrala s tím, že jeho podoba není definitivní a bude dopracován dle požadavků komise,“ upřesnil starosta Alexandros Kaminaras.

Martina Strnadová

docxNávrh na udělení ceny města – formulář

docxPravidla pro udělování ceny města Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.