Studie na propojení cyklotras je už v běhu

stažený soubor_3_copyMěsto podepsalo smlouvu s projektantem Petrem Macejkou na vypracování vyhledávací studie propojení cyklotras ve Velkém Meziříčí.
Studie se bude týkat propojení cyklotras z ulic Nábřeží, Komenského a Ostrůvek. Rovněž bude řešit přechod pro chodce přes silnici II/602 v rámci křižovatky Novosady - Nábřeží - Poštovní - Moráňská s cílem zlepšit podmínky pro přecházení mezi ulicemi Moráňská a Nábřeží ve Velkém Meziříčí.


Studie bude vycházet ze změny organizace dopravy na výjezdu z náměstí navržené projektovou dokumentací „Rekonstrukce Náměstí a přilehlých ulic ve Velkém Meziříčí" vypracované společností FILDMAN PROJEKT. Bude také navazovat a rozpracuje lokalitu k prověření dle Plánu udržitelné mobility města Velké Meziříčí. Plnění rovněž zahrnuje projednání studie s Policii ČR, příslušným silničním správním úřadem a Krajem Vysočina.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.