V podnikatelských soutěžích se zadařilo První brněnské a IKbike

vodafoneV Kraji Vysočina získala titul Vodafone Firma roku 2017 společnost ALTREVA, která vyrábí pracovní oděvy. Mezi živnostníky vybojovala titul Česká spořitelna Živnostník roku 2017 Kraje Vysočina kadeřnice Helena Pudilová. 

Druhé místo obsadila Hana Pacalová, která se věnuje prodeji zdravé výživy, čajů, kávy a prodeji regionálních produktů. Vyhledává neustále nové věci a hlavně také produkty z nejbližšího okolí, z okolních farem a od místních výrobců. Na stupně vítězů dosáhla ještě Eva Stoklásková Hegerová, která se od květinářství postupně propracovala až k projekci a realizaci zahrad.

Mezi firmami odbornou porotu zaujala společnost ALTREVA, která nabízí standardní pracovní oblečení určené do různých sektorů průmyslu, zdravotnictví a služeb, ale i ochranné certifikované oděvy.

Stříbro brala První brněnská strojírna Velká Bíteš. Hi-Tech výrobce, který ve vlastním provozu zajišťuje vývoj, výrobu a testování letecké techniky. Je také přední evropskou slévárnou přesného lití, dodavatelem galvanických povrchových úprav a vysoce přesného obrábění. Třetici nejúspěšnějších uzavírá společnost IKbike s výrobou unikátních vozíků pro osoby se sníženou pohyblivostí dolních končetin.

V každém kraji je také vyhlašován vítěz kategorie Vodafone Odpovědná firma roku 2017. Tuto cenu uděluje společnost Vodafone Czech Republic ve spolupráci s Nadací Vodafone. Na Vysočině vyhlásily jako nejodpovědnější společnost První brněnská strojírna Velká Bíteš, která vyrábí leteckou techniku. „Porota Nadace Vodafone ocenila zejména propracovanou strategii vůči zaměstnancům, která si zakládá na férovém a otevřeném přístupu v komunikaci a odměňování, na investicích do lidských zdrojů a jejich účasti na chodu firmy. Firma se chlubí rovným přístupem k ženám a mužům a nediskriminačním přístupem. Také patří dlouhodobě mezi organizace, které jsou v regionu velmi aktivní a podporují různorodé kulturní, sportovní a společenské iniciativy a neziskové projekty. První brněnská strojírna Velká Bíteš je zároveň příkladem v inovativním přístupu ke zlepšování dopadu na životní prostředí,“ zdůvodnila volbu Silvie Pánková z Vodafone Czech Republic.

 Vítězové krajského kola se stávají zároveň celorepublikovými finalisty. Slavnostní vyhlášení celostátních výsledků soutěží Vodafone Firma roku 2017, Česká spořitelna Živnostník roku 2017 i Vodafone Odpovědná firma roku 2017 se uskuteční 6. prosince na pražském Žofíně.

Vodafone Firma roku 2017 Kraje Vysočina:

1. ALTREVA spol. s r.o. – výroba pracovních oděvů (Třebíč)

2. První brněnská strojírna Velká Bíteš, a.s.– výroba letecké techniky (Velká Bíteš)

3. IKbike s.r.o. –výroba vozíků pro osoby se sníženou pohyblivostí (Velké Meziříčí)

Česká spořitelna Živnostník roku 2017 Kraje Vysočina:

1. Helena Pudilová –kadeřnictví (Jihlava)

2. Hana Pacalová – obchod se zdravou výživou (Humpolec)

3. Eva Stoklásková Hegerová –projekce a realizace zahrad (Hybrálec)

Vodafone Odpovědná firma roku 2017 Kraje Vysočina:

První brněnská strojírna Velká Bíteš, a.s. – výroba letecké techniky (Velká Bíteš)

 -red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.