Nesouhlasíte se zrušením zastávky rychlíku v Křižanově? Podepište stížnost

1920x1284 2GCmf0Vážení občané,

dozvěděli jste se, že dle návrhu nového jízdního řádu nebude v Křižanově zastavovat žádný rychlík. Chcete vyjádřit svůj nesouhlas a nevíte jak?

V tuto chvíli je již třeba směřovat připomínky přímo na Ministerstvo dopravy ČR. Pokud si nechcete lámat hlavu s formulací stížnosti či nemáte čas, použijte prosím stížnost, která je ke stažení níže na těchto stránkách.

Postup podepsání stížnosti je následující: stáhněte si stížnost z těchto stránek (ve formátu word nebo pdf), vytiskněte plné znění a připojte k němu k němu i podpisy svých blízkých nebo přátel, známých. Nebo sbírejte podpisy venku na ulici. Můžete zřídit podpisové místo v obchodech nebo restauracích. Důležité je vyplnit celé jméno, příjmení a celou adresu trvalého bydliště.

Závěrem je  také potřeba odeslat celý dokument včetně podpisu (podpisů) na ministerstvo dopravy. Adresa je součástí textu na stahovaném odkaze.

Každý podpis připojený k této stížnosti bude mít stejnou právní váhu  jako samostatná stížnost směřovaná na ministerstvo dopravy.

Prosím, aby svůj podpis zvážili i ti občané, kteří v tuto chvíli tento spoj nepotřebují. Když se zastávka jednou zruší, už pravděpodobně nikdy obnovena nebude.

Stížnost nebo i jiné svoje připomínky zašlete na ministerstvo dopravy ideálně do 15. července.

Občané, kteří disponují datovou schránkou mohou také samozřejmě tuto stížnost stáhnout a odeslat ze své datové schránky do datové schránky ministerstva dopravy, která má číslo n75aau3.

Za každou angažovanost ve věci zachování zastávky rychlíku v Křižanově děkuje

Ing. Jana Rozmarinová

pdfstiznost_zruseni_zastavky.pdf

docxstiznost_zruseni_zastavky.docx

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.