BROLN vykouzlil atmosféru nadcházejících velikonočních svátků

KoncertVýtěžek z koncertu v Horácké galerii podpořil Nemocnici Nové Město na Moravě.

„Bylo to úžasné."
„Skoro po celou dobu jsem měla pusu od ucha k uchu."
„U mě bodovala flétna."
„I když byli všichni skvělí, mně se přece jen nejvíc líbil dudák," vyměňovali si své názory a postřehy návštěvníci novoměstské Horácké galerie. Koncert Brněnského rozhlasového orchestru lidových nástrojů (BROLN) nadchl i pobavil. O úspěšnosti akce svědčil i obrovský aplaus, kterým byli vystupující pokaždé odměněni.

Pestrou mozaiku písní a skladeb si nenechalo ujít přes sedm desítek vyznavačů dobré hudby a příjemné zábavy. Benefiční koncert podpoří Nemocnici Nové Město na Moravě. „Všem nám to navodilo příjemnou velikonoční atmosféru. Moc děkujeme Horácké galerii i Českému rozhlasu Vysočina, že nám koncert pomohli uspořádat. A děkujeme i hudebníkům a zpěvákům za nádherný zážitek," usmála se ředitelka Nemocnice Nové Město na Moravě Věra Palečková. Výtěžek z koncertu byl vyčíslený na sedm a půl tisíce korun. Ty poputují na konto novoměstské nemocnice.

Ani ti, kteří na akci plnou tónů nemohli přijít, o zážitek ochuzeni nebudou. Záznam z koncertu bude Český rozhlas Vysočina vysílat v pátek 7. dubna krátce po 18. hodině.

Helena Zelená Křížová, tisková mluvčí
Nemocnice Nové Město na Moravě

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.