Domácí hospic Vysočina spolupracuje s Martinou Sáblíkovou

Martina Sablikova_2019_BehV těchto dnech spouští Domácí hospic Vysočina fundraisingovou kampaň, která má za cíl získat finance na nákup prostředků proti bolesti. Mediální podporu projektu přislíbila rychlobruslařka Martina Sáblíková.

Na portálu darujme.cz spouští Domácí hospic Vysočina projekt zaměřený na sběr finančních prostředků na léky proti bolesti. "Řešení bolesti u umírajících klientů je pro nás vždy prioritní. Někdy jsou bolesti dlouhodobé, chronické, jindy se objevují náhle - mluvíme o průlomové bolesti. Na každý typ bolesti je nutné použít jiný druh léku. Zároveň se hledají kombinace medikamentů, které budou vyhovovat danému klientovi," upřesňuje ředitelka Domácího hospice Vysočina Ing. Hana Brnická.

Dopřát klientům důstojné odcházení je hlavním úkolem týmu pracovníků hospice. Proto vznikla kampaň Bojujme spolu proti bolesti. Jak došlo ke spojení se světoznámou rychlobruslařkou? Nejedná se o první spolupráci mezi Martinou Sáblíkovou a Domácím hospicem Vysočina. Martina Sáblíková podpořila hospic již v roce 2019, kdy se zúčastnila Charitativního běhu u Nového Města na Moravě. I letos se proto rozhodla mediálně projekt podpořit a využít své sociální sítě pro šíření informací o projektu.

Ing. Jarmila Pospíchalová, PR manažerka
Domácí hospic Vysočina, o.p.s.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.