Budeč si podmanila ligu ve Lhotkách

P1870893Další závod Žďárské ligy hasičů proběhl v sobotu 8. června ve Lhotkách. Krásné sobotní odpoledne zpestřilo svými útoky čtrnáct družstev mužů, dvanáct žen, tři juniorů a šest týmů juniorek.

V mužské kategorii si pro vítězství až z Dačicka přijeli hasiči z Budče, kteří zvítězili v čase 16,71s. Na paty jim ovšem šlapal druhý tým v pořadí Lavičky, který dosáhl času 16,90s. Třetí místo pak brali hasiči ze Zbraslavi (17,46s). Na body si pak sáhly ještě týmy Radostín nad Oslavou B, Žďár nad Sázavou 2 – zámek, Radostín nad Oslavou A, Maršovice, Jabloňov, Nové Veselí a Lavičky B.

Mezi juniory první místo získal Otín, a to v neuvěřitelném čase 59,98s. O druhé místo se pak poděli Ořechov s Jabloňovem. Oba týmy totiž svůj útok nedokončily.

V ženské kategorii největší favorit, holky ze Staré Říše, svůj útok nedokončil, a tak bylo vše otevřené. Nakonec první místo za čas 17,40s braly Tragédky z Hamrů nad Sázavou, druhé místo si připsaly za čas 18,08s Petrůvky a pro bronz si do Lhotek přijel Jabloňov (19,19s). Body do ligy pak bral ještě Radostín nad Oslavou, Bohuňov, Žďár nad Sázavou 2 – zámek, Otín, Bory, Lavičky a Ořechov.
Petrůvky po druhém místě mezi ženami si připsaly za čas 18,56 první místo mezi juniorkami. Druhé místo braly holky z Otína (18,69s) a třetí skončil Jabloňov (20,12s). Body pak braly ještě Bory.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.