Házenkáři ZŠ Školní obsadili 7. místo na republikovém finále v Liberci

házenáVe dnech 15. - 17. května se naši chlapci opět po roce zúčastnili republikového finále v házené. Tentokrát jsme jeli až do Liberce obhajovat loňské 5. místo.

Celkem jsme odehráli 5 utkání v základní skupině s bilancí dvou vítězství a tří porážek (z nichž minimálně jedna byla zbytečná). V šestičlenné skupině jsme obsadili konečné 4. místo a poslední hrací den jsme nastoupili k zápasu o konečné 7. místo. Tento zápas jsme zvládli a zvítězili. Konečné 7. místo je pěkný výsledek, škoda jen nevydařených zápasů ve skupině. Myslím si, že kluci letos měli na to, aby bojovali o medaile. Přesto chci všem klukům poděkovat za předvedené výkony a za vzornou reprezentaci naší školy a města.

Školu reprezentovali:
Tobias Tyl a Tomáš Drápela - brankáři, Nikolas Fexa, Šimon Winterling, Martin Homola, Lukáš Chadim, Martin Kašpar, Tobiáš Hrabálek, Martin Drápela, Jakub Barva a Matyáš Sýkora.

-zl-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.