Atleti ZŠ Školní postupují na republikové finále ve čtyřboji

atletika copyV úterý 4. června se v Třebíči konalo krajské kolo atletického čtyřboje pro žáky 6. – 7. tříd. Díky bodovému zisku v okresním kole si zajistili postup i naši chlapci

.Na rozdíl od okresního kola již nechyběl Nikolas Fexa, který nahradil nemocného Ondřeje Kalendu. Všichni kluci si během závodů vytvořili osobní rekordy nebo se k nim přiblížili. Po skončení soutěže následovalo vyhlašování výsledků a naše družstvo suverénně vyhrálo se ziskem 6 194 bodů.

Dominanci našeho družstva podtrhlo pořadí jednotlivců, kde zvítězil Nikolas Fexa (1857 bodů), hned za ním skončil Šimon Winterling (1793 bodů), Danyil Haisenok obsadil 14. místo, Lukáš Chytka 21. místo a Matyáš Sedláček 36. místo.

Naše družstvo mladších žáků si díky vítězství zajistilo postup na republikové finále, které se uskuteční ve středu 12. června 2024 v Holešově.

Školu reprezentovali:
Nikolas Fexa, Šimon Winterling, Lukáš Chytka, Danyil Haisenok a Matyáš Sedláček

Blahopřejeme a držíme pěsti na republice.

V kategorii starších žáků reprezentovala Velké Meziříčí ZŠ Oslavická a vybojovala 4. místo.

-zl-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.