Naši nejmenší házenkáři byli na sokolských přeborech stříbrní

sokolV sobotu 1. června 2024 na den dětí se ve sportovní hale v pražských Vršovicích konaly sokolské přebory pro kategorie minižáků a přípravky. V každé kategorii nastoupilo 12 týmů rozdělených do dvou základních skupin. Náš oddíl do turnaje postavil jedno družstvo v každé kategorii. Hrací doba byla 1x10 minut.

Přípravka:

V kategorii přípravek se podařilo našim žabičkám vyhrát všechna utkání základní skupiny a probojovat se tak do finále. V něm jsme se střetli s vítězem druhé skupiny týmem Nového Veselí. Začátek zápasu se nám příliš nevydařil a i když se hra postupně vyrovnala z titulu přeborníka se radoval náš soupeř. Naši kluci skončili na krásném druhém místě, třetí byl Kostelec na Hané.

Hráli:
Štěpán Šidlo, Ondřej Rosa, Sebastian Sedláček, Filip Votoupal, Tomáš Ondrišík, David Vítek, Daniel Balabán

Minižáci:
Stejně jako u mladších kamarádů se podařilo našim minižákům vyhrát základní skupinu když všechna svoje utkání vyhráli vysokým rozdílem. Ve finále se nám postavil do cesty Kostelec nad Labem a po vyrovnaném a napínavém průběhu nás bohužel porazil 10:9 a mohl slavit celkové prvenství. Druzí skončili naši kluci, třetí místo obsadil Kostelec na Hané.

Hráli:
David Stoklasa, Jiří Michlíček, Erik Vejmělek, Radek Zezula, Tadeáš Veleba, Maxmilián Coufal, Martin Voda, Filip Vitešník.

Pořadatelům se turnaj velmi vydařil, děti si dobře zahrály. Ceny při závěrečném vyhlašování předávala hráčům reprezentantka ČR v házené Petra Kudláčková.
Děkujeme za pozvání.

-ds-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.