Vánoční výstava v Jupiter clubu začala. Navštívit ji můžete do středy

tit copy_copy_copy_copyV předvánočním čase vás Spolek žen společně s Jupiter clubem zve na svoji tradiční vánoční výstavu, tentokrát s názvem Vánoce jsou krásný čas, potěšit vás chceme zas.

Výstavu, která potrvá do středy 11. prosince, můžete navštívit od dnešního rána ve velkém sále Jupiter clubu. Otevřena je denně od 9 do 17 hodin. Přijďte se inspirovat vánoční výzdobou, netradičními dekoracemi, výrobky z různých materiálů nebo jen ochutnat dobrou kávu s cukrovím. Vystavovatelé z Velkého Meziříčí i okolí připravili návštěvníkům k prohlídce i ke koupi výrobky z přírodních materiálů, korálků či drátků, suchou vazbu, svíčky, doplňky, dřevěné hračky a mnoho dalšího. Nechybí ani ukázka betlémů, háčkovaných dekorací či možnost vyrobit si vlastní krmítko nebo ozdobit perníčky.

Prostor galerie je jako každoročně věnován prodejním stánkům, které nabízejí ke koupi mnoho drobných dárků včetně svícnů, olejů, dřevěných misek, ubrusů, hraček i košíků. V předsálí pro vás Spolek žen připravil retrokoutek, který vás přenese o několik desítek let zpátky do minulosti.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.