Divadlo o mužích a jejich potřebách pobavilo zejména ženy

kutloch„My muži nemáme vnitřní svět, my máme pivo, fotbal a kamarády,“ zaznělo ve čtvrtek v představení německo-islandského dramatika Kristofa Magnussona. V hlavních rolích černé komedie Kutloch anebo I muži mají své dny se meziříčskému publiku představili Bohumil Klepl, Petr Bláha, Roman Štabrňák a Václav Jílek.

Děj komediální hry se točí kolem postavení současných mužů v současném světě, který prochází krizí identity. Čtyři muži různých povolání i společenského postavení se schází každou sobotu v kotelně velkého nákupního centra, ve kterém jejich drahé polovičky tráví nakupováním celé odpoledne. Je to jejich poslední bašta, prostor, kde pijí, kouří, sledují fotbal a kam nepouští žádné „baby“. Náplní jejich hovorů je, co si která žena koupila a proč, a jak co nejrychleji či následně nejefektivněji drahé polovičky centrem provést.

Diváci fakt, že se výborně bavili od začátku do konce hry, odměnili bouřlivým aplausem.

Jitka Kočí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.