Kosatky se účastnily soutěže v Písku

PísekO víkendu 24.–26. května 2024 se v krásném jihočeském městě Písku uskutečnil devátý ročník otevřeného mistrovství republiky v line dance. Této skvělé akce, na které tančilo téměř 250 tanečníků, se zúčastnila i 4 děvčata z country taneční skupiny Kosatky Velké Meziříčí. I když se Beátě Markové a Míši Slabé v obrovské konkurenci juniorských kategorií nepodařilo protančit na stupně vítězů, jejich výkony stály opravdu za to.

Titul mistryně republiky v kategorii Adult Starter si vytančila Lenka Krejzlová. Kategorie Open a Classic Jade Newcomer ovládla svým tanečním vystoupením Nikola Černá a právem jí byly v obou kategoriích uděleny „mistrovské tituly".

Děvčatům moc děkuji za skvělou reprezentaci, a také za píli a čas, které věnovaly přípravě na soutěž. Haně Krejzlové patří velké díky za finanční i psychickou podporu nejen při samotné soutěži, ale i při přípravách na ni.

Vedoucí Radka Jelínková

IMG 20240607_191031

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.