Tribuna na hřišti dostává podobu

IMG 4757Na sportovišti za Základní školou Školní už stojí hrubá stavba tribuny. Tartanový ovál je opravený, má nastříkaný nový povrch, dochází k výměně umělé trávy.

„V současné době je hotová hrubá stavba tribuny. Betonové prefabrikáty nahoře už ukazují její konečný tvar. Na ně přijde ještě polykarbonát a ocelová konstrukce. Také inženýrské sítě jsou z devadesáti procent dokončeny,“ uvedl pro Velkomeziříčsko stavbyvedoucí firmy SKR stav Petr Láníček. Společnost SKR stav zhotovuje i osvětlení areálu. „Kabeláž je připravena, nyní čekáme na stožáry z Anglie. Asi v polovině srpna už by osvětlení mělo fungovat,“ dodal Láníček. Ve finále pak bude firma montovat vlastní konstrukci tribuny a pracovat na interiérech.

Na atletickém oválu je již opraven tartanový povrch, má nový nástřik. Další firma právě připravuje podklad pro položení nové umělé trávy.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.