Most už je zavřený, někteří řidiči se přesto pokoušejí projet

IMG 7784Dlouhodobě avizovaná celková uzavírka mostu u pošty je tady. Pracovníci frézují vozovku na mostě, který je tím pádem neprůjezdný.

Někteří řidiči nerespektují dopravní značení, které je rozestavěné ze všech směrů, a pokoušejí se přes most projet zejména z Novosadů. Poté se musejí složitě motat u bašty a vracet se, ojediněle se dokonce pokoušejí vjet do protisměru dolní bránou na náměstí. Nákladní vozy vrací městská policie už ze světelné křižovatky u náměstí.

Most na hlavním tahu Velkým Meziříčím je uzavřen z důvodu celkové rekonstrukce. Uzavírka má trvat až do půli prosince. Objízdné trasy jsou po dálnici mezi exity Velké Meziříčí východ a západ a pak po obchvatu na Třebíč.

Martina Strnadová

 

Uzavírka mostu II/602-028

4. 8.–15. 12. 2017

Uzavřen bude vjezd do ulice Moráňská od pošty, příjezd pro dopravní obsluhu (rezidenti a zásobování) bude umožněn z ulice Poříčí.

Uzavřen bude dále i vjezd do ulice Nábřeží ze směru od pošty, příjezd pro rezidenty a zásobování bude možný z ulice K Novému nádraží a z ulice Lipnice.

Provoz na ulici Bezděkov v úseku od židovského hřbitova až k výjezdu u zimního stadionu bude dle požadavku složek IZS upraven na jednosměrný ve směru od ulice Bezděkov na silnici II/360 ul. Vrchovecká.

Objízdné trasy:

- Po dálnici D1 ve směru od Prahy do Brna z exitu 141 Velké Meziříčí – západ na exit 146 Velké Meziříčí – východ.

- Po dálnici D1 ve směru od Brna do Prahy z exitu 146 Velké Meziříčí – východ na exit 134 Měřín a odtud zpět po silnici II/602, od 19. 9. 2017 již bude možno v tomto směru sjíždět na exitu 141 Velké Meziříčí – západ.

- Osobní vozidla, nákladní vozidla do 6t, autobusy a vozidla s konstrukční rychlostí menší než 80 km/h mohou dále využít stávající trasu po místní komunikaci Třebíčská a po silnici II/360 K Novému nádraží.

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.