Šatny a sociální zařízení Gymnázia Velké Meziříčí projdou rekonstrukcí

ugvm-2-800-600-80Potřebnými stavebními úpravami projde prostor suterénu krajského Gymnázia Velké Meziříčí, který je v současnosti z části využívaný jako šatna, dále jako dílna nebo sklepní sklady a kotelna. Vybraná stavební firma přebuduje šatny do nového uspořádání a vestavbou zajistí zřízení nového dnes nevyhovujícího hygienického zázemí u tělocvičny, která se nachází u budovy gymnázia.

„Rada Kraje Vysočina na svém posledním březnovém zasedání rozhodla vybrat dodavatele s nejnižší cenovou nabídkou, po splnění všech administrativních kroků by měli stavaři práce na gymnáziu zahájit v nejbližších týdnech,“ uvedl náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast financí a majetku Josef Pavlík, který má krajský majetek - tedy včetně budovy gymnázia na starosti.

Plánovaných stavebních úprav se s největší pravděpodobností, po uplynutí potřebné lhůty, ujme společnost DAKA Stav, s.r.o. ze Starého Města, která rekonstrukci a částečně dostavbu provede za bezmála 11,5 milionu korun bez daně; podle připravovaných smluvních podmínek do konce října letošního roku. „Práce začnou ještě v letošním školním roce, pokračovat budou o letních prázdninách a s drobnými omezeními budou muset žáci i zaměstnanci školy počítat ještě začátkem příštího školního roku,“ doplnil náměstek Josef Pavlík.

-KV-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.