Měsíčník Velkomeziříčsko od listopadu vychází s dvojnásobným počtem stran

vmMěsíčník Velkomeziříčsko bude od svého listopadového vydání rozšířený ze současných 16 na 32 stran. Rozhodla o tom redakční rada Velkomeziříčska spolu s vydavatelem, kterým je Jupiter club, s. r. o.

Lidé tak už 2. listopadu najdou ve svých schránkách časopis s ještě větším množstvím zpravodajství, servisních informací a zábavy.

"Jedním z nejdůležitějších impulsů pro rozšíření měsíčníku Velkomeziříčsko pro nás bylo zejména stanovisko odborníků v soutěži Zlatý středník. Ti nám mimo jiné doporučovali takové přizpůsobení odběratelům," vysvětluje jednatel Jupiter clubu Milan Dufek a dodává: "Redakční rada Velkomeziříčska se těmito připomínkami zabývala dlouhodobě, brala také v potaz naše roční zkušenosti s vydáváním městského informačního periodika."

Měsíčník Velkomeziříčsko je jedním z prvků radničního zpravodajství ve Velkém Meziříčí. Těžištěm těchto informací je velký společensko-informační portál Velkomeziříčsko.cz, který denně přináší zprávy z města a regionu. Kromě toho zde lidé mají k dispozici například i soukromou inzerci zdarma, přehled obědových jídelníčků ve všech místních restauracích, malé podstránky spolků a zájmových sdružení a další užitečné prvky. Každou středu pak vychází e-mailový Týdeník Velkomeziříčsko, který pro odběratele shrnuje události v uplynulém týdnu. Měsíčník Velkomeziříčsko pak obsahuje nejen přehled událostí za uplynulý měsíc, ale zejména servisní informace o budoucím dění, rozhovory se zajímavými lidmi a další publicistiku.

"Rozšíření měsíčníku na dvojnásobný objem je pro nás příležitostí, jak našim čtenářům ještě více usnadnit a zpříjemnit přístup k informacím o dění ve Velkém Meziříčí," uvedla vedoucí redaktorka Velkomeziříčska Martina Strnadová.

Dvojnásobný počet stran Velkomeziříčska sebou pro Jupiter club nenese žádné náklady navíc, naopak, jednatel Jupiter clubu tímto krokem uspořil přes 80 tisíc korun ročně. "Letos končily smlouvy s dodavateli tisku a distribuce a poptávková řízení na nové dodavatele byla jednou z cest, jak v tomto případě ušetřit," uvedl Milan Dufek a dodal: "Druhým finančním přínosem pak bylo další poptávkové řízení na agenturní prodej inzerce. I v tomto případě jsme uzavřeli smlouvu, která do našeho rozpočtu přinese peníze navíc."

Tisková zpráva Jupiter clubu

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.