Změna: Od soboty na křižovatce přibudou semafory

kriz webUzavírka u přestavované křižovatky na Hornoměstské ulici se od soboty změní. Uzavřena totiž bude polovina Hornoměstské ulice zhruba od odbočky na ulici Zámeckou po okružní křižovatku. Ulice tedy bude průjezdná, ovšem provoz budou střídavě řídit semafory.

Takto se bude jezdit dva týdny, do soboty 22. října.

Poté bude opět uzavřena od 23. do 27. října ulice Třebíčská, podobně jako v září na úplném počátku stavby. Poslední dva dny pak křižovatku stavební firma uzavře úplně kvůli položení nových povrchů. Podrobnosti a aktuality najdete zde.
-kid-

3. etapa a, b
Termín: 8. 10.–22. 10. 2016
Délka uzavírky: 70 m
Popis uzavírky: Částečná uzavírka sil. II/602 v ul. Hornoměstská od křiž. s MK Třebíčská – provoz řízen střídavě pomocí světelného signalizačního zařízení (semafor).
Objízdná trasa: Pro vozidla nad 3,5 t po sil. II/354 k.ú. Kochánov, Netín, Záseka,
Zahradiště,  Radostín nad Oslavou, Ostrov nad Oslavou, po sil. I/37 Laštovičky, Rousměrov,  Sklenné n/O, Jívoví, Křižanov, po sil. II/360 Martinice, Velké Meziříčí.
Bude možné využívat i dálnici D1 v úseku mezi sjezdy Velké Meziříčí – východ a Velké Meziříčí západ, které by měly být od 24.9.2016  v provozu bez omezení.

Etapa 3a, uzavírka
3a uzavirka

 

 

 

Etapa 3a, objížďka
3a objizdka

 

 

 

 

 

Etapa 3b, uzavírka
3b uzavirka

 

 

 

Etapa 3b, objíďka
3b objizdka

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.