Jupiter club spustil nové webové stránky

web JCNávštěvníci kulturních a společenských akcí ve velkomeziříčském Jupiter clubu mají k dispozici nové webové stránky. Jsou uživatelsky příjemné a velmi přehledné.

"K razantnějšímu přebudování našeho webu jsme přistoupili po delší přípravě. Naše původní stránky totiž trpěly klasickým neduhem webů starších deseti let. Neustále na nich přibývaly nové a nové funkce a staly se tak trochu nepřehlednými," vysvětlil ředitel Jupiter clubu Milan Dufek a dodal: "Tvorbě nového webu předcházela analýza toho, co návštěvníci od stránek kulturního zařízení chtějí a co je pro ně užitečné. Analýzu jsme provedli ve spolupráci s dodavatelskou firmou."

Web na titulní straně obsahuje nejdůležitější sdělení - kalendář budoucích akcí v Jupiter clubu a aktuální upozornění pro návštěvníky kultury. Dále zde uživatelé najdou seznam místností a sálů, které si mohou pronajmout, spolky a zájmové útvary, které v Jupiter clubu působí, a samozřejmě kontakty na všechny zaměstnance. "Myslíme i na to, že na webu od letoška přibudou i výroční zprávy společnosti, což sice není až tak důležité pro návštěvníky Jupiter clubu, určitě to ale bude zajímavé čtení pro každého, kdo se chce blíže seznámit s naší činností i ekonomikou," doplnil Milan Dufek.

Web Jupiter clubu je dnes nově propojený s webem města a společensko-informačním portálem Velkomeziříčsko. Například kalendář akcí se promítá na všechny tři zmíněné weby, stejně jako je propojené zpravodajství o dění ve městě. "To nám přináší zejména úsporu práce a času našich zaměstnanců a návštěvníkům webů to přináší stálý přehled o tom, co se ve městě připravuje i událo," uzavřel Milan Dufek. Součástí webových stránek je také jednodušší a přehlednější celková grafika Jupiter clubu.

-kid-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.