Město hledá ajťáka a pracovníka na dopravní přestupky

laptop-2620118 1280Správce informačních a komunikačních systémů a pracovníka pro agendu dopravních přestupků hledá městský úřad Velké Meziříčí. Hlásit se můžete do 20. září do 12 hodin.

Pracovník odboru dopravy a silničního hospodářství má nastoupit od 1. ledna 2025. Řešit bude agendu dopravních přestupků, tedy jejich projednávání, zápisy bodů do registru řidičů v rámci bodového hodnocení řidiče a podobně.

Ajťák, správce informačních a komunikačních systémů, by měl nastoupit na správní odbor od března 2025. Náplní jeho práce je zavádění informačních a komunikačních technologií dle provozní dokumentace, zajišťování provozu, kontroly a monitoringu rozsáhlých databázových systémů, provozu bezpečnostních technologií a realizace bezpečnostního dohledu i zajišťování správy, funkčnosti a bezpečnosti lokálního síťového prostředí, monitorování a diagnostika sítí, definování a přidělování adres uživatelům a propojování na další sítě.

Obě pozice jsou zařazeny do 10. platové třídy a jsou na dobu neurčitou.

Požadavky na uchazeče a další informace k přihlašování najdete v přiložených dokumentech.

-mars-

pdfInzerát na informatika

pdfInzerát na pracovníka agendy dopravních přestupků

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.