Synagoga bude mít přestávku

IMG 9124Červnový program filozofického festivalu v synagoze byl posledním na několik dalších měsíců. Budovu čekají stavební úpravy. Koncert Mládka se proto přesouvá do Jupiter clubu.

„Synagogu se nám do místního života podařilo krásně vtáhnout. Nyní chceme provést potřebné stavební úpravy, abychom z ní vytvořili plnohodnotný kulturní stánek. S nimi se pojí několikaměsíční uzavírka,“ uvedl starosta Alexandros Kaminaras. O znovuotevření synagogy budeme včas informovat.

Plánovaný koncert Banjo bandu Ivana Mládka a kapely Stetson je proto přesunut do Jupiter clubu na 22. listopadu 2024. Původně měl být 21. června v synagoze. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. „Komu by změna místa nebo termínu nevyhovovala může vstupenky vrátit za plnou cenu,“ vzkazují pořadatelé s tím, že vstupenky zakoupené přes GoOut lze vrátit přes web, či aplikaci a refundaci za papírové vstupenky provedou osobně, po dohodě na tel. čísle 737 180 951.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.