Elektrické Combo už slouží lidem

P1860740Do automobilové flotily Sociálních služeb města Velké Meziříčí přibyl další vůz, tentokrát čistě elektrický. Jedná se Opel Combo, který tak doplní Opel Grandland Hybrid, který sociální služby převzaly v únoru.


Z rukou majitele společnosti Auto Dobrovolný V. M. Milana Dobrovolného převzal klíče od nového vozu místostarosta města Martin Kaman, který je hned svěřil do rukou ředitelky sociálních služeb Jany Nachtigalové.

Obě vozidla byla pořízena díky dotaci z Evropské unie, kterou rozděluje ministerstvo práce a sociálních věcí. Dotace činila téměř dva miliony korun.

Nová auta budou sloužit terénní pečovatelské službě, která od 1. ledna 2024 funguje na území celého Mikroregionu Velkomeziříčsko-Bítešsko. Cílovou skupinou jsou senioři, chronicky nemocní a tělesně postižení, kteří se ocitli v nepříznivé sociální situaci nebo jsou takovou situací ohroženi.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.