Opravy v místních částech jsou na spadnutí

Snímek obrazovky_2023-09-12_072906Pondělí 18. září bude dnem D pro Kúsky a Dolní Radslavice. Začne oprava silnice z Kúsek do Březejce a výstavba chodníku v Dolních Radslavicích.


Silnici z Kúsek čeká nový asfaltobetonový povrch a dojde i na zpevnění krajnic. Práce budou probíhat v úseku od domu č. p. 32 po hranici katastru. Práce bude provádět firma Inženýrské stavby Brno. Termín zahájení stavby je tedy 18. září, hotovo by mělo být do 31. října. Úplná uzavírka komunikace mezi Kúskami a Březejcem bude ovšem jen cca 2 týdny. Objízdná trasa bude vedena přes Dolní Radslavice, a to i pro autobusy. Uzavírka si nevyžádá dočasné přemístění zastávek.
Výstavba chodníku v Dolních Radslavicích zahrne i odvodnění komunikace a přeložku optických kabelů. Nový chodník bude navazovat na stávající chodník a povede od domu č. p. 35 po dům č. p. 36. Tady bude pracovat firma Digrent. Termín zahájení a ukončení je shodný s termíny v Kúskách. Vozovka bude zúžená na jeden jízdní pruh, doprava bude řízená světelným signalizačním zařízením.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.