Jana Hladíková je ve finále soutěže Anděl mezi zdravotníky

Jana HladíkováZdravotní sestra Jana Hladíková z Velkého Meziříčí je jednou z dvanácti finalistů soutěže Anděl mezi zdravotníky 2023. O vítězi rozhodne porota 26. srpna.

Anděl mezi zdravotníky je projekt určený lékařům, zdravotním sestrám, pečovatelům, lékárníkům, záchranářům, všem zdravotníkům, kteří si zaslouží veřejné poděkování. A Jana Hladíková patří mezi ně, mezi letošních dvanáct zdravotníků z celé České republiky, kteří zaujali svým příběhem a konáním. Do soutěže ji přihlásilo vedení třebíčské nemocnice, kde pracuje na interní a neurologické JIP. Krom toho však Jana Hladíková dělá zdravotní sestru i na oddělení následné intenzivní péče v Nemocnici sv. Zdislavy v Mostištích a hokejistům Horáckého hokejového klubu Velké Meziříčí. „Do dvanáctky nejlepších ji vybrala porota složená z odborníků, známých osobností a partnerů projektu, a to z celkových 363 nominovaných," uvedl David Novotný, ředitel projektu.

O prvních třech z dvanácti finalistů rozhodne porota na galavečeru 26. srpna v Náchodě. „Finalisté se krátce představí, odpoví na otázky od známých osobností a prokážou znalosti ze zdravovědy,“ popsal Novotný.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.