Ski klub opět připravil lyžařům oblíbenou zabijačku

DSCN4053Nejen lyžaři, ale i ti, kteří vyrazili na Fajťův kopec na zimní procházku si opět mohli užít tradiční zabijačku. Ski areálem se i letos linula vůně jelit, jitrnic, polévky či škvarků.

 

Sjezdovka byla o víkendu plná malých lyžařů, kteří měli před sebou poslední dva dny lyžařské školy, i jejich rodičů. Do toho se mísily davy dalších návštěvníků, které přilákaly dobré podmínky pro lyžování či vidina ochutnávky zabijačkových specialit vyrobených řezníkem Františkem Jurkem. A samozřejmě ani tentokrát k tomu všemu nechyběla živá hudba.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.