Soutěžní klání Sympaťák Vysočiny ovládli muži z Brna

IMG 4148Titul Sympaťák Vysočiny 2017 získal Martin John, druhý skončil Patrik Havelka a třetí David Oller, všichni z Brna. Takový je výsledek soutěže, kterou pořádala Victoria Agency již druhým rokem ve Velkém Meziříčí. Mezi devíti finalisty mělo svého zástupce i naše město. Byl jím Martin Mezhlumyan.

O největší sympatie publika i poroty soutěžili muži z celé České republiky starší sedmnácti let. Finalisté se na galavečeru ve velkém sále Jupiter clubu snažili zaujmout zpěvem, tancem, bojovým uměním či vtipem. Představili se v krátkém rozhovoru s moderátorkou soutěže Nikol Prokešovou. Jejich vstupy prokládala další vystoupení, například revival Elvis Presley, taneční a muzikálové číslo z Prahy, módní přehlídka svatebních šatů, army oblečení a další.

Porota, v níž zasedli zástupci hlavních partnerů soutěže a také starosta města Radovan Necid, jednotlivé soutěžící a jejich vystoupení hodnotila body. Po jejich sečtení titul Sympaťák Vysočiny a s ním i pomyslné žezlo předal Martinu Johnovi loňský vítěz – David Augustin z Třebíče.

Výtěžek z galavečera pořadatelé věnují na projekt Smích do nemocnic, který pomáhá nemocným dětem i pacientům v léčebnách dlouhodobě nemocných.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.