Světlá dnes otevírá dveře veřejnosti. Je gastroden

IMG 9234Dnes v devět hodin odstartoval na Hotelové škole Světlá a Střední odborné škole řemesel Velké Meziříčí již 39. ročník Gastrodne, který potrvá až do 17. hodiny odpolední.

Žáci a zaměstnanci školy zvou všechny zájemce na bohatý program, jehož hlavním bodem je gastronomická výstava prací žáků maturitního ročníku i absolventů odborných kurzů.

Krom toho mohou návštěvníci zhlédnout také kulinářskou akademii, profesionální partnerské vaření spojené s prezentací, ukázky kuchařských technik, výrobu dortu a užití speciálních cukrářských surovin, úpravu čerstvých ryb spojenou s degustací, podzimní výstavu ovoce a zeleniny, prezentace stážistů, či prezentace italského turistického regionu, ochutnat mohou vína, kávu, cizokrajné druhy ovoce a zeleniny. Připraveny jsou celostátní a regionální soutěže Ukaž, co umíš, Posaďte se, prosím, Poznej, co jíš. Uchazeči o studium na škole si mohou vyzkoušet přijímací zkoušky nanečisto.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.