Novoměstská benefice nabídne výstavu i divadlo

portimo benefice16 banner 600x390Součástí říjnové novoměstské benefice „Na jedné lodi ve vlnách života“ bude výstava fotografií Jindřicha Štreita i divadelní představení s Ivou Janžurovou v hlavní roli. Výtěžek z akce půjde na dobročinnost.

Portimo, o.p.s., chystá další ročník tradiční podzimní benefice na pátek 7. října v novoměstském kulturním domě. „Celodenní program pamatuje na děti i dospělé a jeho pojítkem je čas a jeho proměny v běhu života,“ zve k návštěvě akcí ředitelka Portima Ruth Šormová i zájemce z Velkomeziříčska. Součástí bude výstava fotografií Jindřicha Štreita Vepsáno do vrásek, Obrazárna, kde může každý malovat a vystavovat, děti si užijí Hračkoviště s překvapením či divadelní pohádku Momo Studia Damúza. Posezení v Kafárně se spoustou dobrot k jídlu a pití zpestří živá hudba, odpoledne bude k vidění živé sousoší. Vyvrcholením benefice bude večerní divadelní představení Božská Sarah s Ivou Janžurovou v hlavní roli, které přiveze Divadlo Kalich. „Výtěžek benefice podpoří sociální služby a programy Portimo,“ uzavírá Ruth Šormová.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.