Letní škola seniorů v Měříně dnes nabídne rady našich babiček

IMG 6786Dnes začíná v Měříně Letní škola seniorů Kraje Vysočina. Nejen seniorům nabízí možnost získat nové informace z rozmanitých oblastí života, například o zlepšení zdraví, paměti, přírodní lékárně, emocích apod. Poběží jednou za dva týdny vždy v úterý až do 6. září.

Podobně jako v loňském roce ve Velkém Meziříčí mohou letos zájemci navštívit cyklus letních přednášek pro seniory v Měříně, v zasedací místnosti radnice. První přednáška na téma Aby stáří nebolelo odstartuje v úterý 12. července ve 14 hodin. Iva Georgievová představí osvědčené recepty našich babiček a poradí, jak využívat přírodu.

Celý program:

12. 7. 2016 – Aby stáří nebolelo/Iva Georgievová – jak využívat přírodu a osvědčené rady našich babiček

26. 7. 2016 – Uzel na paměti/Jana Vejsadová – paměťové techniky, které nám zjednoduší každý den

9. 8. 2016 – Život kosmonauta na oběžné dráze/Tomáš Přibyl – jak vypadá kosmická kuchyně či koupelna a další běžné činnosti

23. 8. 2016 – Zahrada pro radost i pro zdraví/Peter Gajdoštin – co zvládneme na zahradě v seniorském věku a posílíme své zdraví

6. 9. 2016 – Emoční inteligence/Monika Brzoňová – když poznáváme sami sebe, pochopíme i ty druhé a ještě něco navíc

Dotazy a rezervace: Táňa Křížová, 724 650 136, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.