Výtěžek z truckshow pořadatelé věnovali Nese

2016-06-25 021V Šeborově u Velkého Meziříčí proběhla na konci letošního června velká akce s názvem Truckshow. Výtěžek ze vstupného pořadatelé věnovali dennímu stacionáři Nesa ve Velkém Meziříčí.

Uživatelé denního stacionáře Nesa se truckshow jako již tradičně sami zúčastnili. Velkým zážitkem pro ně byla již samotná cesta do Šeborova, při které potkali spanilou jízdu. Blikání, troubení a mávání nebralo konce. Kolona nablýskaných vozů projížděla více než 20 minut. Na pláni farmy rodiny Uchytilovy pak uživatelé obdivovali všechny vozy znovu. Do některých bylo možno „nakouknout“ a přímo si vychutnat jejich novotou vonící kabiny, u dalších nostalgicky zavzpomínat na časy minulé. Uživatelé Nesy se připojili k fandícím divákům u závodní dráhy, kde si trucky měřily síly při jízdě zručnosti. Dokonce se jedné této jízdy zúčastnili. Nastoupili na palubu autobusu Škoda RTO - stařičkého veterána, který závodní trať ukázkově projel.

2016-06-25 028

Podobně jako v předchozích letech se i letos pořádající firma DVOŘÁK TRUCK - SERVIS, s.r.o., rozhodla dobrovolné vstupné věnovat dennímu stacionáři Nesa z Velkého Meziříčí, který je službou Oblastní charity Žďár nad Sázavou. Za výtěžek 9.627 Kč patří poděkování pořadatelům Truckshow i všem příchozím, kteří na dobrovolné vstupné přispěli.

Radka Uchytilová, pracovnice denního stacionáře Nesa

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.