Tomáš Ouředníček předvedl exhibiční jízdu na motoristické show

13441680 10207899088333155 1723396773 o-e1465935187554V Praze proběhl letos již 3. ročník motoristické show Legendy. Návštěvníci mohli obdivovat nádherné automobilové skvosty včetně dakarských speciálů týmu Buggyra. Piloti týmu Buggyra Tomáš Ouředníček, David Vršecký a Martin Kolomý  protáčeli kola při exhibiční jízdách na uzavřeném okruhu.

Zástupci sponzorů měli možnost se svézt v jedinečném dakarském speciálu Hummer H3 EVO nebo v kamionech Tatra Fatboy a Phoenix. Ostatní mohli nahlédnout do interiéru nebo si dokonce vyzkoušet, jaké to je v takovém závodním vozu sedět. Samotní piloti poskytovali technické informace a vyprávěli i zážitky ze závodů. Šťastlivcům se podařilo ulovit autogram samotných pilotů nebo pořídit společnou fotografii.

Tomáš Ouředníček ohodnotil celou akci slovy: „Děkujeme pořadatelům za pozvání na tuto velkolepou akci, kde jsme se setkali s našimi fanoušky a hrdě prezentovali naše partnery“.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.