Soutěžte o vstupenky na Sympaťáka Vysočiny

sympakJupiter club Velké Meziříčí a Victoria agency - produkční a modelingová agentura připravují soutěž Sympaťák Vysočiny 2016

Zábavná show proběhne 20. května ve velkém sále Jupiter clubu od 18 hodin. Jde o soutěž pro muže s hodnotnými cenami, kde rozhodují hlavně sympatie, vtip, charizma, šikovnost... Moderátorkami soutěže jsou Eva Decastelo a Nikol Prokešová, těšit se můžete na muzikálové a taneční company KJJ Praha, módní show, Urban Sense.

Vstupné: 190 Kč v předprodeji (akce 190 Kč/ 1 vstupenka + 1 zdarma), na místě 220 Kč

Prodej vstupenek probíhá v Jupiter clubu, e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na telefonu 606 079 420.

Více informací získáte na webu www.victoria-agency.cz nebo na programovém oddělení Jupiter clubu.


Než se ale vypravíte koupit vstupenky na programové oddělení, zkuste štěstí v soutěži Velkomeziříčska.

Zašlete nám e-mailem do redakce správnou odpověď na soutěžní otázku. Ze správných odpovědí vylosujeme tři výherce, kteří získají každý po dvou volných vstupenkách na představení.
Soutěžní otázka: Kterou reality show moderovala Eva Decastelo?
Správnou odpověď zašlete nejpozději do 13. 5. na redakční e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

plakát sympaták v akci copysympatak vysociny2

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.