Na Světlé připravují Den gastronomických soutěží

IMG 4158Ve středu 11. května 2016 od 9.30 do 16.00 pořádá Hotelová škola Světlá a Střední odborná škola řemesel Velké Meziříčí tradiční DEN GASTRONOMICKÝCH SOUTĚŽÍ, kterých se zúčastní žáci odborných škol z celé republiky i ze zahraničí.


PHILIBERT ROUTIN CUP 2016 - 18. ročník klasické barmanské soutěže v kategorii FANCY SOFT DRINK JUNIOR – CLASSIC, je určen pro žáky středních hotelových škol, středních odborných učilišť a mladé barmany do 21 let.
Soutěž BARISTA SVĚTLÁ CUP 2016 prověří mladé baristy a jejich jemnost, preciznost a cit pro volbu surovin.
Na GASTRO ŠTAFETĚ 2016 si družstva číšníků poměří rychlost a obratnost při obsluze hostů a divák si uvědomí, jaké sportovní a profesní výkony obsluha hostů vyžaduje.
O NEJZAJÍMAVĚJŠÍ SLAVNOSTNÍ TABULI - v rámci závěrečných zkoušek připraví a předvedou žáci 3. ročníku oboru vzdělání Kuchař - číšník 20 slavnostních tabulí.
DEN GASTRONOMICKÝCH SOUTĚŽÍ je v letošním roce zařazen do kalendáře akcí „ROK ŘEMESEL KRAJE VYSOČINA" propagujících význam, perspektivu a „zlaté dno" řemesla. Snahu a výkony soutěžících přijedou také posoudit pedagogové z francouzského regionu Champagne - Ardenne, kteří navštíví školu v rámci společného projektu čtyř středních škol Kraje Vysočina „Vaříme společně – Cooking Together".


Zveme všechny přátele Světlé, aby přišli podpořit soutěžící v jejich úsilí získat cenné zkušenosti v profesích barman, barista a číšník.

Pozvánka gastr s  2016 zvětš

 

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.