Z výtěžku plesu pořídí Březejčtí vířivku

IMG 2811Pošestnácté proběhl Charitativní ples

V pořadí již šestnáctý "březejcký" ples proběhl v pátek 4. března v Jupiter clubu. Také letos jej zahájila moderátorsky sehraná dvojice Jitka Janatová z Dětského střediska Březejc a ředitel Jupiter clubu Milan Dufek. Prvním bodem v programu večera bylo taneční vystoupení klientů a žáků z Březejce secvičené pod vedením vychovatele Jana Rudolfa. Po celou dobu hrála třebíčská skupina Proměny, hostem plesu bylo hudební seskupení Mirai. Ukázku klasických a latinskoamerických tanců předvedl taneční pár Karolína Trutnová a Daniel Vojtěšek. Nechyběla tombola a před půlnocí došlo k dražbě rukodělných výrobků klientů střediska. Výtěžek z letošní dražby - 67.500 Kč - bude použit na nákup vířivky. 

-red-

Ohlédnutí za 16. Charitativním plesem Centra Kociánka, pracoviště Březejc

Vážení přátelé,

velké poděkování patří všem, kteří se zúčastnili 16. Charitativního plesu Centra Kociánka pracoviště Březejc, ZŠ a SŠ Březejc, ve spolupráci s Jupiter clubem Velké Meziříčí. Velké díky patří zejména sponzorům, dražitelům a všem zúčastněným, kteří dokázali vytvořit báječnou atmosféru, a to bez rozdílu, mezi návštěvníky a handicapovanými.

Po celý večer skvěle hrála skupina PROMĚNY Třebíč, hostem večera byla skupina MIRAI, která po celý večer tančila s uživateli – bylo to krásné propojení a pro naše uživatele nezapomenutelný zážitek.

Velké poděkování patří dražitelům – vydražili jsme za výrobky našich uživatelů krásných 67.500 Kč.

Peníze z dražby a tomboly budou použity na nákup vířivky pro naše uživatele.

Ještě jednou moc děkuji

Marie Doležalová CK pracoviště Březejc

Mgr. Milan Dufek Jupiter club Velké Meziříčí

Kompletní seznam všech sponzorů:  pdfCharitativni_ples__sponzori.pdf

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.